Herfst Actie bij Bojin 2018

De herfst is de overgang van yang naar yin volgens de Chinese geneeskunst, dus een superbelangrijk Seizoen je moet je wapenen tegen de kou, het gebrek aan licht en de dipjes van de komende winter.

De Long hoort bij het seizoen herfst. Het beheerst de ademaling en ze controleert vooral de inademing van lucht, dus dit is het seizoen om je Longen te versterken tegen de koude lucht. De neus is de opening van de Longen waardoor de ademhaling gebeurt, dus ook gevoeliger in de herfst.

De luchtwegen zijn een belangrijk onderdeel van ons afweersysteem omdat ze in direct contact staan met de buitenwereld. Als het afweersysteem niet goed werkt, worden we gevoeliger voor ziekten. Een acupunctuurbehandeling versterkt het afweersysteem, zorgt voor ontspanning in de luchtwegen en de borstkas en vermindert de slijmproductie. Als je klachten hebt zoals

chronisch hoest

najaar hooikoorts

ademhalingsproblemen

asthma

sinusitis

chronisch bronchitis

COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease)

Kom naar Bojin voor een GRATIS CONSULT voor 15 minuten vanaf 29 Augustus tot en met 27 September over hoe acupunctuur behandeling en moxa therapie je Long system kan versterken. Ook voeding advies.