Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bojin
Average rating:  
 126 reviews
 by Nicole

Duanyang heeft mij enorm geholpen met haar behandeling.
Ik kwam bij haar terecht nadat alle onderzoeken in het ziekenhuis geen oplossing boden.
Ik had al weken last van druk op de borst icm met enorm boeren.
Al na 1 behandeling merkte ik verschil, mijn lichaam was aan het werk, de blokkade in mijn spijsvertering weg te werken.
Ik heb meerdere behandelingen gehad en de blokkade is echt verdwenen.
Ik kan Duanyang echt van harte aanbevelen.

 by Carine

Ben bij Duanyang terecht gekomen via familie. Ze is een lieve en ervaren acupuncturisten die net even anders werkt dan anderen. Persoonlijke aandacht staat bovenaan. Ze begint altijd met polsen te luisteren en stelt altijd doortastende vragen. Naast naalden maakt ze ook gebruik van moxa methode. Dat is een aanvulling met warmte. Heel verrassend. Duanyang heeft voor balans in mijn lichaam gezorgd en immuniteit systeem weer versterkt.

 by Sonja
Weer energiek!

Al enkele jaren beperkt verminderde energie mijn dagelijks ritme: werk, sociale contacten en sporten. Ik ondernam veel initiatief om te herstellen en liep al lang rond met de gedachte om ook acupunctuur te proberen. Na de eerste behandelingen voelde ik al verandering. Inmiddels lijkt deze door te zetten en neemt mijn fitheid toe. Ik ben ontzettend blij met deze mooie ontwikkeling, Duanyuang werkt professioneel met veel overtuiging en optimisme. Voor mij bleek acupunctuur het aanvullende puzzelstukje. Bedankt Duanyuang!

 by Sophie
Migraine grotendeels verdwenen

Duanyang heeft mij enorm verrast en geholpen met haar behandeling. Ik heb al sinds mijn pubertijd hevige migraines die de laatste paar jaren chronisch zijn geworden en mij behoorlijk beperkten in mijn werk en sociale leven. Ik leefde met ongeveer 15 hoofdpijndagen en 8 keer aanvalsmedicatie per maand en nu heb ik ongeveer 4 keer per maand een hoofdpijn die overgaat met paracetamol (dat hielp voorheen niet) en ik heb in 3 maanden tijd 1 x aanvalsmedicatie gebruikt. Echt geweldig!! Dit is een life changer. Dankjewel Duanyang!

 by Ellen Fennis
Schouder- en rugklachten

Ik ben met pijn in mijn rechter schouder in combinatie met rugpijn bij Duanyang terecht gekomen. In totoaal heb ik 3 behandelingen gekregen, waarvan na de eerste behandeling de pijn al aanzienlijk minder was! Na drie behandelingen ben ik klacht vrij. Heel fijn! Ze is een echte vakvrouw die weet wat ze doet. Zeker een aanrader om een afspraak bij haar te maken, voor welke klacht dan ook!

 by Luis Huerta
No more pain

After two years suffering of a painful arm, treatment by sport doctor and fysiotherapy didn't help. Duanyang did help me in one session with her acupunture and 90 % of the pain is gone now. I can sleep and work better. I do highly recommend my angel acupuncturist Duanyang.

Na twee jaar last van een pijnlijke arm, behandeling door sportarts en fysiotherapie hielpen niet. Duanyang hielp me in één sessie met haar acupuntuur en 90% van de pijn is weg, Nu kan ik beter kan slapen en werken. Ik kan mijn engel acupuncturiste Duanyang van harte aanbevelen.

 by Sacha van Hilst
post-stress chest pains

My experience with Duanyang at her practice Bojin Acupuncture was really special! I had some post-stress pains in my chest area, she took great care of in 4 treatments in one month and all the symptoms were gone. Now I go whenever needed to make sure I stay in balance at Bojin.
So I highly recommend her for all sort of treatments to stay in a flow.

Sacha van Hilst
Personal trainer and coaching

Mijn ervaring met Duanyang in haar praktijk Bojin Acupunctuur was echt bijzonder! Ik had wat post-stress pijnen in mijn borstgebied, ze heeft me geweldig geholpen in 4 behandelingen in een maand en alle symptomen waren weg. Nu ga ik wanneer het nodig is om ervoor te zorgen dat ik in balans blijf bij Bojin.
Ik kan haar dus van harte aanbevelen voor allerlei behandelingen om in een flow te blijven.

 by natascha
overgangsklachten verholpen

in september kwam ik bij Bojin overgangsklachten: veel en heftige opvliegers, urineverlies, grote vermoeidheid en slapeloosheid. Ik sliep soms nachtenlang niet. Meteen na de eerste behandeling had ik nog maar 1 of 2 opvliegers per dag en sliep ik uren achter elkaar. Ik kwam in het begin elke week en na een paar weken had ik helemaal geen opvliegers meer, en nauwelijks urineverlies. Het slapen ging ook steeds beter en de vermoeidheid nam af. Nu gaat het heel goed en kom ik elke maand terug, soms krijg ik weer wat klachten, maar meestal zijn die na de behandeling snel weer verholpen.
Vorige maand heb ik een lelijke val gemaakt waarbij een wervel was verschoven, met behulp van acupunctuur en Moxa heeft Duanyang de wervel weer op zijn plek gezet en heb ik daar ook geen last meer van.
Ik ben heel dankbaar dat Dyanyang mij zo goed kan helpen en ik weer een normaal leven kan leiden!

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»