Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bojin
Average rating:  
 47 reviews
by Remco on Bojin
onregelmatige hartslag

Ik heb al anderhalf jaar last van een onregelmatige hartslag. Medicijnen van de cardioloog gaven bijwerkingen en hadden weinig effect. Mijn voorstel om acupunctuur te proberen vond hij een goed idee als aanvulling op de reguliere behandeling. Ik ben gestopt met de medicatie. Na 3 behandelingen van Duanyang begonnen mijn klachten significant te verminderen en nu zijn ze grotendeels verdwenen. Duanyang is vakkundig en kijkt verder dan het probleem waar je voor komt.

by Remco H on Bojin
Beknelde zenuw in schouder

Duanyang heeft mij goed en vakkundig geholpen om de zenuwpijn in mijn arm en vingers op te lossen in beperkt aantal sessies. Vanaf de eerste sessie al direct een resultaat geboekt en kan haar zeker aanbevelen!

by D. Aalbers on Bojin
Tennisarm

Na een tip van een kennis om naar een acupuncturist te gaan, bij Bojin een afspraak gemaakt. Was bij de tweede sessie al merkbare verbetering aan mijn elleboog, nu ongeveer 5 sessies verder nagenoeg pijn vrij! Erg tevreden met het resultaat, Bojin is zeer bekwaam en neemt goed de tijd om naar de kern te zoeken! Dus zeer zeker aan te raden!

by Jenny on Bojin

I think my daughter (4 year) is the youngest patient for Duanyang. The reason why she comes to Duanyang because she doesn't know when she need to go to toilet for pooping. Before treatment,Duanyang gave me full of informations.Then i knew for children, she won't use real acupuncture needles, but acu-punt seed plasters, so painless. Duanyang is so sweet. she prepared toys for my daughter and talked with her all the time during the treatment.My daughter was so happy and felt niet be afraid.I learned also a lot from Duanyang. She explained me what she did and why she did. she also trained me how to do the massage for my daughter every evening at home.thoese helps a lot. Many thanks for Duanyang.

by F.R.Harderwijk on Bojin
Aangezichtspijn

Mevrouw D.Zhang is zeer zorgvuldig met de anamnese .
Zij heeft mij na 4 behandelingen pijnvrij gemaakt !
Ik ben daarom zeer tevreden ! ๐Ÿ‘๐ŸŒน๐Ÿ™๐Ÿป๐ŸŒž

by S.M. Z on Bojin
Rugpijn en oud zeer

Duanyang Zhang is mijn vijfde acupuncturist(e), En niets ten nadele van de eerdere. Ik ga ervanuit dat ik altijd op de juiste tijd, op de juiste plek ben. Dus ook als het hierom gaat. Toch Duanyang is anders. Ze luistert veel vaker naar mijn polsslag en leest mijn lijf nauwgezet en wat ze na het "lezen" vertelt klopt exact. Dat is fijn, Dat ik dat ook niet hoef te vertellen en ze toch in staat is dit te weten. En is ze in staat gestolde energie die pijn veroorzaakt weer te doen stromen. Voorts bouwt ze het contact heel rustig op en er ontstaat geleidelijk aan vertrouwdheid en een gevoel van veiligheid en ik dus ervaringen vertel die ik niet zo maar vertel. Ze weet ook goed met emoties om te gaan. En dat is fijn. Dat ze er gewoon mogen zijn. Verder heeft ze humor, is betrokken en is ze trots op haar vak en wat ze heeft geleerd van haar Chinees/Japanse leermeester. Ik vind dat mooi om te zien en te ervaren. Ik ben blij met haar en raad haar als acupuncturiste zeker aan.๐Ÿ™

by Ad B on Bojin
Stoppen met Roken

Stoppen met roken met behulp van acupunctuur.
Met behulp van de zeer professionele begeleiding van Duanyang ben ik na circa 25 jaar gestopt met roken. mede door de behandelingen t.b.v. de gedragsveranderingen die het stoppen met zich mee brengen. Bedankt!

by C. Tierolf on Bojin
pijn op linker voet en hele conditie

Duanyang heeft mij enorm gehulpen! Pijn in mijn linker voet is weg en hele conditie is stuken verbetered. Ze heeft mij heel erg goed gedaan en volstrekt pijnloze behandeling. Ik raad iederen aan!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»