Duanyang

Duanyang, geboren in Beijing China, is een geregistreerde acupuncturist. Ze werkte vele jaren in een internationale bank totdat ze in contact kwam met acupunctuur. Verrast door deze krachtige geneeswijze, besloot Duanyang om zich volledig in te zetten op het beheersen van dit vakgebied, welke haar veel voldoening bracht.

Duanyang is Cum Laude afgestudeerd aan de Shenzhou Traditional Chinese Medicine universiteit in acupunctuur en westers medische vakken. Haar afstudeerscriptie over “Obesitas en Acupunctuur” wordt goed ontvangen door haar Chinese professoren en ze leerde een effectieve methode om gewicht te verliezen. Ze is een geregistreerd lid van de beroepsvereniging Zhong (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde), dus vergoeding van het grootste deel van uw behandelingskosten is mogelijk indien verzekerd door een medische verzekering.

Zij heeft in ziekenhuizen in China gewerkt en stages gelopen bij praktijken in Nederland. Naast haar normale studie heeft Duanyang veel bijscholing gevolgd om zich verder te verdiepen. Zij heeft o.a. gevolgd: vijf elementen acupunctuur, Tan balans methode, Yi Jing acupunctuur, cosmetische acupunctuur, etc. Op dit moment volgt zij nog steeds nascholingen in Nederland en China.

 Als acupuncturist is Duanyang toegewijd aan het geven van een excellente behandeling en het ondersteunen van herstel van ziekte en het regenereren van de interne kracht van cliënten. Ze gelooft in transparante communicatie en een vertrouwensrelatie tussen acupuncturist en cliënt als een belangrijke factor voor succes.