AcuLift gezichtsbehandeling

Wil je er jonger en vitaler uit zien zonder bijverschijnselen en zonder risico? Kom dan naar Bojin Acupucture voor een AcuLift behandeling.

Waarom AcuLift i.p.v. Botox of een chirurgische Face Lift?
AcuLift is gebaseerd op het principe van traditionele Chinese acupunctuur. Een AcuLift behandeling is niet alleen een gezicht behandeling, maar ook persoonlijke zwaktes worden “meebehandeld”. Daarom leidt AcuLift tot een verhoogd gevoel van welzijn en verjonging.

Voordelen van AcuLift:

·        Betere voeding van de huid door verhoogde bloedcirculatie in het gezicht

·        Minder fijne lijntjes en minder diepere rimpels

·        Stevige huid- en spierspanning

·       Verminder oogzakken en elimineer wallen

·        Meer energie en een ontspannen gevoel.

·        Vermindering van stress tot uiting komend in het gelaat

·        Verminder hoofdpijn of migraine

·        Hulp bij hooikoorts

·        Hulp bij slapeloosheid

·        Het in balans brengen van hormonen met betrekking tot acne of droge huid

Geschiedenis van AcuLift

AcuLift werd al gebruikt door de keizerinnen en de concubine vanaf de Song-dynastie (960AD-1270AD). Het gebruik van AcuLift ter preventie en vermindering van rimpels, kreeg veel aandacht in Japan, Hong Kong en Zweden.

Westerse geneeskunde op AcuLift

Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van collageen wat het steeds moeilijker maakt voor onze huid om haar elasticiteit en kleur te bewaren. AcuLift verbetert de circulatie naar de huid en de gezichtsspieren. Het stimuleert de doorstroming van zuurstof en voedingsstoffen naar de huid, verhoog de collageen productie en lymfatische afvoer. AcuLift vermindert ook stress en pijnklachten aan het hoofdgebied.

Behandeling

In het algemeen bestaat een kuur uit 10 tot 12 behandelingen. De effecten worden zichtbaar rondom de zesde of zevende behandeling. Elk persoon reageert verschillend op de behandeling wat afhankelijk is van zijn of haar gesteldheid en lifestyle voor en tijdens de behandeling. Volgend op de kuur kan regelmatige onderhoudsbehandelingen het effect met 5 tot 10 jaar prolongeren. Het wordt vaak aangeraden om naast een AcuLift programma ook kruiden en voedingssupplementen, authentieke aromatische mengsels voor de huid te gebruiken en een gezond dieet te volgen.

 Gezicht voor aculift behandeling Gezicht na 5x aculift behandeling na 10x aculift behandeling

voor de aculift behandeling, na 5x en na 10x aculift behandelingen.

Behandelingkosten:

Eén sessie (60 minuten) kost 130,-.