Tarieven

Voor een 15 minuten consult om kennis te maken : € 0,00.

Een intake is een uitgebreid vraaggesprek met tong- en polsdiagnose. Ook krijgt u een behandeling. Een vervolg behandeling begint met een kort gesprek waarna de behandeling volgt. Het is ook mogelijk om een vervolg behandeling uit te breiden tot 60 minuten met cupping, Tuina, gezicht of voetreflex massage.

Behandelingen Prijs Duur
Intake & Acupunctuur € 75 60 min
Vervolg Acupunctuur € 59 45 min
Tuina hoofd en schouder massage € 45 30 min
Acupunctuur & 15 min Cupping therapy € 75 60 min
Acupunctuur & 15 min Tuina massage € 75 60 min
Acupunctuur & 15 min gezicht massage € 75 60 min
Acupunctuur & 15 min Voetreflex € 75 60 min
*AcuLift € 120 90 min

*AcuLift: Eén sessie (90 minuten) kost € 120. Voor 10 sessies kost 1200. Als u eenmaal aan het begin één keer 10 sessies volledig betaalt, kost het slechts  € 1100.

Vergoeding verzekering

Acupunctuur valt onder de aanvullende verzekering. Kijk onder alternatieve geneeswijzen. Dit is niet uw fysiotherapiepotje en gaat niet van uw verplicht eigen risico af.

Attentie: U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist. U kunt zowel met als zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak maken.
Wij zijn aangesloten bij de NVTCG – Zhong (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde).
Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekeringspolis worden de kosten gedeeltelijk of geheel vergoed. Controleer dit altijd van te voren.
Kijk op www.zhong.nl bij vergoeding voor een overzicht van de verzekeringsmaatschappijen die behandelingen van bij de Zhong aangesloten therapeuten vergoeden.
Voor de bedragen kunt u ook kijken op zorgwijzer.nl.

Annuleren afspraak

Mocht u een afspraak willen annuleren of verzetten, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren te doen anders worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht. U kunt telefonisch of via email annuleren.
Een factuur voor niet afgemeld consult wordt door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed. Immers u heeft geen behandeling ondergaan.

Betalings voorwaarden

Graag betalen binnen een week na de behandeling. Na de eerste week sturen wij een 1e herinnering (deze is gratis).

Na nog eens 7 dagen sturen wij de 2e herinnering, extra kosten 5 euro.

Zeven dagen na de 2e herinnering zien wij ons genoodzaakt een incassobureau in te schakelen, extra kosten 40 euro.