Tarieven

Een intake is een uitgebreid vraaggesprek met tong- en polsdiagnose. Ook krijgt u een behandeling. Een vervolg behandeling begint met een kort gesprek waarna de behandeling volgt. Het is ook mogelijk om een vervolg behandeling uit te breiden tot 60 minuten met cupping, Tuina, gezicht of voetreflex massage.


Prijslijst voor 2021 met ingang van 1 januari

BehandelingenPrijsDuur
Intake & Acupunctuur€ 85,0060 min
Vervolg Acupunctuur kort€ 70,0045 min
* Vervolg Acupunctuur lang€ 80,0060 min
Speciale behandelingen
Acupunctuur onvruchtbaarheid€ 80,0060 min
Acupunctuur stoppen met roken€ 80,0060 min
Acupunctuur afvallen€ 80,0060 min
Acupunctuur facelift€ 120,0060 min
Scalp acupunctuur€120,0060 min
extra ooracupunctuur€ 15,0010 min
**consult, kan via de telefoon€ 60,0045 min

*Vervolg acupunctuur lang, soms in het begin nodig of voor meerder klachten en begeleiding etc.

**Kan op de praktijk of online, altijd op afspraak, voor b.v. kruidenadvies, moxatherapie, acupressureadvies. Bij een online, van tevoren betalen d.m.v. overmaken.

Vergoeding verzekering

Acupunctuur valt onder de aanvullende verzekering. Kijk onder alternatieve geneeswijzen. Dit is niet uw fysiotherapiepotje en gaat niet van uw verplicht eigen risico af.

Attentie:

Neem de eerste keer uw verzekeringskaartje mee.

U heeft geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist. U kunt zowel met als zonder verwijzing van uw huisarts een afspraak maken.
Wij zijn aangesloten bij de NVTCG – Zhong (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde).
Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw aanvullende verzekeringspolis worden de kosten gedeeltelijk of geheel vergoed. Controleer dit altijd van te voren.
Kijk op www.zhong.nl bij vergoeding voor een overzicht van de verzekeringsmaatschappijen die behandelingen van bij de Zhong aangesloten therapeuten vergoeden.
Voor de bedragen kunt u ook kijken op zorgwijzer.nl.

Annuleren afspraak

Mocht u een afspraak willen annuleren of verzetten, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren te doen anders worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht. U kunt telefonisch of via email annuleren.
Een factuur voor niet afgemeld consult wordt door de meeste zorgverzekeraars niet vergoed. Immers u heeft geen behandeling ondergaan.

Betalings voorwaarden

U kunt bij ons contant betalen of overmaken.

Overmaken, Graag direct na de behandeling.

Door toenemende drukte in de praktijk en dus ook toenemende administratieve handelingen zijn we genoodzaakt de betalings-condities te veranderen. Per 1 december kan er alleen nog maar direct na de behandeling betaald worden.

Mocht er voor de volgende behandeling om wat voor reden nog niet betaald zijn kan deze behandeling helaas niet doorgaan.


Tot 1 december geld deze regel nog. Als het echt niet anders kan mag u het later overmaken, na de eerste week sturen wij een 1e herinnering (deze is gratis). Na nog eens 7 dagen sturen wij de 2e herinnering, extra kosten 5 euro. Zeven dagen na de 2e herinnering zien wij ons genoodzaakt een incassobureau in te schakelen, extra kosten 40 euro.