SPECIAAL VOOR U

Speciaal voor u, is een op maat gemaakte behandeling om uw wensen te vervullen. We gaan aan het werk om uw wensen uit te laten komen zodat u beter in het leven staat.

Voor de vrouw.

De vrouw in de Traditionele Chinese Geneeskunde is de verzorgster, de caretaker. Haar constitutie is erop gemaakt om kinderen te baren. Bovendien is zij met haar schoonheid een adembenemend wezen. De vrouw is in de cyclussen van haar leven onderhevig aan emotionele, lichamelijke en hormonale veranderingen. De moderne vrouw heeft extra te verduren omdat zij meerdere rollen en taken vervuld. Denk aan moeder- en partnerschap, en meedraaien in het bedrijfsleven. Deze behandeling is speciaal voor de vrouw om haar in balans te houden. Je zult merken dat in dit traject ’typische’ vrouwenklachten zoals menstruatiepijn, menopause, hoofd- en rugpijn, schommelende emoties, opgeblazen gevoel, vermoeidheid, het koud of heet hebben, zullen verminderen tot verdwijnen.

Voor de man.

Mannen kijken ook naar manieren om de gezondheid in balans te houden. Deze is voor jullie guys! De behandelinghelpt de spieren te ontspannen, gewrichten soepel te houden en je gedachten naar rust te brengen. Heb je bijvoorbeeld fysiek zwaar werk, stress, blessures of wil je ontspannen na een work-out? Acupunctuur vitaliseert en verhoogt het prestatievermogen. Je voelt je uitgerust en opgeladen. Heb je klachten waarvan je denkt; ‘zou hier een behandeling voor zijn?’ Dit kan van psychosomatische symptomen, erectiestoornis tot gebrek aan zelfvertrouwen zijn. Neem gerustcontact op.

Elke patiënt reageert verschillend op de behandeling en langdurige problemen kunnen langer duren om te genezen dan de meer recente. U heeft gemiddeld 5 – 6 behandelingen nodig voordat u een merkbare verbetering in uw conditie kunt verwachten. Sommige mensen moeten meer dan zes behandelingen ondergaan voordat ze verbetering merken, maarvoor anderen gebeurt dit al bij de eerste behandeling.


Wat kan je verwachten?

Consult. Reken bij de eerste behandeling op 60 minuten. De vervolg behandelingen duren meestal 45 minuten. 

Tong- en pols diagnose. Dit is anders dan de reguliere Westerse methode en interessant om te horen.

Acupunctuur points worden bepaald.

Dunne tot haarfijne naaldjes (steriele wegwerp) worden in het lichaam geplaatst gedurende 20 minuten.

Relax time.