Nieuws

Onvruchtbaarheid

In oktober 2020 heb ik een aanvullende cursus gevolgd voor het behandelen van onvruchtbaarheid. Volgens statistieken lijdt een op de zes Europese stellen aan onvruchtbaarheid. Een veel voorkomend probleem dus. De eerste stop die veel mensen zetten is die naar de dokter en het ziekenhuis. Dit traject kan met acupunctuur ondersteund worden waardoor de kans op succes significant toeneemt. Het is ook mogelijk om alleen acupunctuur te gebruiken om de kans op een zwangerschap te vergroten.

Het was een erg interessante cursus die werd gegeven door professor Liang Dongyun uit Miami. Zij is een wereldberoemde expert op het gebied van onvruchtbaarheid in de Chinese geneeskunde. Ik ben erg enthousiast over de behandelingen die ik geleerd heb. En wil graag mensen met een kinderwens helpen om deze in vervulling te laten gaan.

onvruchtbaarheid

Kruiden diploma!

Op 9 oktober heb ik mijn diploma Chinese Kruiden ontvangen met eindcijfer 8.8. Dit betekent dat ik cum laude geslaagd ben.

Deze tweejarige opleiding heb ik gevolgd om de praktijk nog completer te maken. Soms is acupunctuur niet genoeg en nu hebben we dus ook de kennis in huis om u met kruiden te ondersteunen.

Betalings-condities

Door toenemende drukte in de praktijk en dus ook toenemende administratieve handelingen zijn wij genoodzaakt de betalings-condities te veranderen. Per 1 december kan er alleen nog maar direct na de behandeling betaald worden.

Terug geef actie

Dank u voor uw vertrouwen en keuze in Bojin acupunctuur voor het verbetering van uw gezondheid in 2018!

Om onze oprechte dankbaarheid te tonen, bieden wij u een gratis hoofd en nek Chinese Tuina massage of een acupunctuur behandeling aan vanaf de 3e December 2018 tot 31 januari 2019. De behandeling zal 30 minuten duren, normaal kost dit 45 Euro.

Er zijn slechts twee voorwaarden verbonden aan deze gratis behandeling:
1. u bent onze patiënt geweest in de periode van 1 januari tot en met 20 december 2018
2. En u schreef een positieve recentie op onze website, op Facebook, of op Google Review. Als u dit nog niet gedaan hebt, kunt u het nog doen tot 31 December 2018. U kunt dan de positieve recentie op onze website https://www.bojin.nl/reviews/ plaatsen

Bel ons voor een afspraak voor deze gratis behandeling. 06 4388 7997

Bedankt

Moxibustion

Last week we had a very informative and interesting seminar about Heat Sensitized Moxibustion technique in Amsterdam, given by professor and Dr. Chi Zhen Hai from China Jiangxi TCM University.
Moxibustion, abbreviated as moxa, together with acupuncture, is very effective in treating allergic rhinitis, hay fever, Irritable Bowel syndrome (buikklachten), knee osteoarthritis, lumbar disc hernia, chronic prostatitis and irregular and painful menstruation. This newest moxa technique is a breakthrough to distinguish dynamic sensitive acupoints in human body from static ones, thus producing enhanced curative effect to influence the meridians and organs. Bojin Acupuncture (www.bojin.nl) is using this moxa technique now.

Moxa en acupunctuur les

moxa en acupunctuur cursus

Scalp Acupuncture

Last week we had a breath-taking seminar in Amsterdam with 80 years old Professor Jiao Shunfa 焦顺发, the ORIGINAL inventor of Scalp Acupuncture, a REAL acupuncture Master from China! We have all witnessed the amazing effects of scalp acupuncture in treating tinnitus, all kinds of pains in neck/shoulder/back, and paralysis due to stroke and brain damage. Some of the patients burst into tears after their pain and limited motor capability were improved by ONE treatment by Professor Jiao. I helped the lady-in-green with her shoulder movement limitation with just 2 needles. The lady in black, her chronic tinnitus was reduced by 90% in one treatment. She was SoSo happy!!
Today I used scalp acupuncture to help someone with ADHD. He fell into sleep very quickly after I inserted fine needles into his head and I even had to wake him up.

Herfst Actie bij Bojin 2018

De herfst is de overgang van yang naar yin volgens de Chinese geneeskunst, dus een superbelangrijk Seizoen je moet je wapenen tegen de kou, het gebrek aan licht en de dipjes van de komende winter.

De Long hoort bij het seizoen herfst. Het beheerst de ademaling en ze controleert vooral de inademing van lucht, dus dit is het seizoen om je Longen te versterken tegen de koude lucht. De neus is de opening van de Longen waardoor de ademhaling gebeurt, dus ook gevoeliger in de herfst.

De luchtwegen zijn een belangrijk onderdeel van ons afweersysteem omdat ze in direct contact staan met de buitenwereld. Als het afweersysteem niet goed werkt, worden we gevoeliger voor ziekten. Een acupunctuurbehandeling versterkt het afweersysteem, zorgt voor ontspanning in de luchtwegen en de borstkas en vermindert de slijmproductie. Als je klachten hebt zoals

chronisch hoest

najaar hooikoorts

ademhalingsproblemen

asthma

sinusitis

chronisch bronchitis

COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease)

Kom naar Bojin voor een GRATIS CONSULT voor 15 minuten vanaf 29 Augustus tot en met 27 September over hoe acupunctuur behandeling en moxa therapie je Long system kan versterken. Ook voeding advies.

 

Fu’s Subcutaneous Needling

Op 6 en 7 juli heb ik met een beroemde professor en arts uit China Dr. Fu Zhonghua stage gelopen in Dordrecht. Omgeveer 40 patienten uit heel Nederland kwamen voor een acupunctuur (Fu’s Subcutaneous Needling) behandeling.
Meester Fu zorgt er voor dat blokkades in spieren worden opgeheven en dat de bloedtoevoer weer op gang kwam. Mensen kunnen ineens hun nek weer bewegwen, hun rug buigen of op hun hurken zitten. Iedereen was blij en ik heb veel geleerd!